Tävla i bullkonst – juryn 2016

Man kan nog tävla i allt. Det finns de som tävlar i … kast med julgran, tåbrytning, ostrullning och … i extrem-strykning. Hos oss tävlar man helt enkelt i Kanelbulledesign! Nu närmar vi oss upploppet (sista inlämningsdagen är den 29/9 2016) så snart är det dags för juryn att gå igenom alla härliga fotografier på snygga bullar. I år på temat Mångfald. Ett sant nöje!

Så här ser juryn för 2016 ut:

Robin Edberg, bagare som driver två ekologiska hantverksbagerier Cum Pane, dels i Majorna och dels i Olskroken, Göteborg. Robin ingick tidigare i Sveriges bagarlandslag och han undervisar inom Eldrimner mathanverk . http://cumpane.coop/

Karin Högberg, författare till kokboken Karins Kök, bloggar på Trattoria http://trattoria.nu/ och är dessutom doktorand på Högskolan Väst, inom sociala medier och marknadsföring . Karin vann Stora Matbloggspriset 2015 och har också vunnit flera priser i vår kanelbulledesigntävling (2011, 2013).

Sara Renholm driver hemmarestaurangen Saras Eko & Gott, Göteborg med Afternoon tea och mingelmat som specialitet. Sara är i grunden lärare men passionen att baka och laga mat ledde till hennes idé att starta eget matföretag. https://www.instagram.com/p/BE6Gav_GQsK/?taken-by=saras_ekogott https://www.facebook.com/Saras-Eko-Gott-403028039797135/about/?entry_point=page_nav_about_item&tab=page_info

Samt Hembakningsrådets projektledare Birgit Nilsson Bergström, som också är matskribent och ibland föreläser och ger kurser inom bakning mm.

Robin Edberg

Robin Edberg

Karin Högberg

Karin Högberg

Sara Renholm

Sara Renholm

Birgit Nilsson Bergström

Birgit Nilsson Bergström

Print Friendly, PDF & Email
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − ett =